Tel 31 (0)73 - 54 75 574 | info@jpssupplements.com

JPS Bulk

Ben je op zoek naar losse grondstoffen of naar een andere verpakking voor je producten? Ook daar kunnen wij je bij helpen. Neem een kijkje in de shop voor een overzicht van losse grondstoffen en verpakkingen die wij kunnen leveren. Kan je het juiste product niet vinden? Bel ons dan gerust, wij helpen je graag!

Grondstoffen

Dankzij onze jarenlange ervaring en onze sterke marktpositie kunnen wij ook losse grondstoffen inkopen en leveren. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor mensen die moeite hebben met het innemen van capsules of tabletten. Kijk eens in onze shop naar de verschillende grondstoffen die je bij ons kan bestellen. Staat de grondstof die jij zoekt er niet bij? Neem dan telefonisch of per email contact met ons op. Wij hebben een groot netwerk, waardoor we ook in dat geval op een snelle manier de gewenste grondstoffen kunnen leveren.

Bekijk producten

Verpakkingen

Ook voor losse verpakkingen kunnen we je van dienst zijn. Want je weet natuurlijk zelf het beste wat de ideale verpakking voor jouw producten of grondstoffen is. Dus ben je op zoek naar capsules, lege flacons, scoops of bijvoorbeeld zakjes, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Bekijk producten

Producten