Tel 31 (0)73 - 54 75 574 | info@jpssupplements.com

JPS Pharma

Met trots presenteren wij JPS Pharma, een hoogwaardig assortiment voedingssupplementen dat wij in samenwerking met een groot netwerk aan artsen en therapeuten tot stand hebben gebracht. Mede dankzij dit unieke netwerk kunnen wij onze producten en ons assortiment voortdurend blijven ontwikkelen en uitbreiden. Het assortiment van JPS Pharma is op te delen in verschillende categorieën : Detox, Fyto kruiden en Speciale formules.

Detox

Iedereen wil zich graag fit voelen en lekker in zijn vel zitten. Dit kan alleen maar als je lichaam in staat is om zich op een goede manier te ontdoen van alle schadelijke stoffen die we dagelijks via onze voeding binnen krijgen. Dit ‘reinigen van je lichaam’ noemen we ook wel detoxen. Maar er zitten nog veel meer voordelen aan detoxen dan alleen maar het verbeteren van je gemoedstoestand. Het kan je namelijk ook helpen met gewichtsverlies, je krijgt er een mooiere uitstraling door en het is een enorme boost voor je gezondheid.

Zo ben je binnen no time weer in balans!

Bekijk producten

Fyto kruiden

Al eeuwen lang zijn mensen bekend met de helende werking van de natuur. In de fytotherapie maken ze hier dankbaar gebruik van. Deze supplementen bevatten namelijk uitsluitend planten of delen van planten als actief ingrediënt. Dus of je nu last hebt van opvliegers, je wel wat extra weerstand kan gebruiken of juist je sterke botten wil behouden, met deze supplementen ondersteun je je lichaam op een gezonde en verantwoorde manier!

Bekijk producten

Speciale formules

In welke situatie je ook zit of wat voor doel je ook voor ogen hebt, er is altijd wel een supplement waarmee je datgene bereikt wat jij graag wil. Neem eens een kijkje in de shop en kies het supplement dat het beste bij jou past!

Bekijk producten

Vitamines

Voor een gezond en bewust leven, is het van belang om gevarieerd te eten. Maar niet iedereen heeft de tijd om op een bewuste manier boodschappen te doen of te koken. Vitaminesupplementen zijn dan de oplossing! Zij vullen je dagelijkse voeding op een uitgebalanceerde manier aan met die vitamines en mineralen die je nodig hebt om lekker in balans te blijven.

Bekijk producten

Slaap en rust

Een goede nachtrust is niet alleen belangrijk om emotioneel in balans te zijn en blijven. Tijdens je rust bouwt je lichaam ook spieren op en wordt je batterij weer opgeladen zodat je de volgende dag weer fit en gezond aan de slag kunt. Deze supplementen helpen je die rust te vinden en zorgen ervoor dat je weer vol nieuwe energie aan een nieuwe dag kunt beginnen.

Bekijk producten

Hart- en bloedvaten

Je hart en bloedvaten hebben het zwaar te verduren in de drukke tijd waarin we leven. We weten allemaal hoe belangrijk het is om gezond te eten, voldoende te bewegen en niet te roken, maar zelfs wanneer je je aan die drie basisregels houdt, kan je lichaam nog wel wat extra ondersteuning gebruiken. Deze supplementen zijn ideaal om je te helpen je hart en bloedvaten in optimale conditie te houden en daarmee je algemene gezondheid en je prestaties te bevorderen.

Bekijk producten