Tel 31 (0)73 - 54 75 574 | info@jpssupplements.com

JPS Sport

Sporten is gezond, maar tegelijkertijd vergt het ook veel van je lichaam. Dat geldt niet alleen voor diegenen die een krachtsport beoefenen en graag spieren willen kweken, maar ook voor mensen die wat gewicht willen verliezen, lekkerder in hun vel willen zitten of aan duursport doen. JPS Sport heeft een uitgebreid assortiment voedingssupplementen die jou op verantwoorde wijze helpen je doel te bereiken en te behouden.

Spieren

Trainen doe je met een doel: om spieren te kweken. In combinatie met de juiste voeding kom je dan al een heel eind. Maar zelfs de echte professionals redden het niet alleen met gezonde voeding. Ook zij vullen dit aan met supplementen om zo de spieropbouw te versnellen en hun lichaam helemaal in vorm te krijgen. Wil jij ook op een veilige en verantwoorde manier snel je doel bereiken? Bekijk dan in het overzicht de supplementen die je daarbij kunnen helpen.

Bekijk producten

Energie

Sporten vereist energie. Als je aan het begin van je workout voldoende energie hebt, kan je betere prestaties leveren en herstelt je lichaam zich daarna ook weer sneller. Met de juiste supplementen schakel je snel van spieropbouwende fase naar herstelfase en weer terug. Zo behaal je snel het beste resultaat!

Bekijk producten

Afslanken

Ligt die mooie bikini al op je te wachten, maar heb je voor je gevoel een paar kilootjes te veel? Of iets te lang een ongezond eetpatroon gehad en wil je nu de strijd aangaan met je overgewicht? Wat de reden ook is, hier is de oplossing! Deze supplementen helpen je om je streefgewicht te bereiken en te behouden. Laat die zomer dus maar komen!

Bekijk producten

Gezondheid

Gezond eten en voldoende beweging vormen de basis. Deze supplementen zijn daarop de ideale aanvulling, zodat jij elke dag weer het beste uit jezelf kan halen!

Bekijk producten

Accessoires

Neem een kijkje in onze shop voor de leukste en handigste accessoires!

Bekijk producten