Tel 31 (0)73 - 54 75 574 | info@jpssupplements.com

JPS Vitamins

Niets is zo belangrijk als je gezondheid en iedereen weet hoe belangrijk gezonde voeding en beweging hierbij zijn. Toch kan iedereen wel wat extra’s gebruiken. JPS Vitamins heeft een uitgebreid assortiment uitgebalanceerde vitamines, multivitamines en mineralen die je ter aanvulling op je dagelijkse voeding kunt gebruiken. Zo haal je op verantwoorde wijze elke dag weer het beste uit jezelf!

Vitamines

Voor een gezond en bewust leven, is het van belang om gevarieerd te eten. Maar niet iedereen heeft de tijd om op een bewuste manier boodschappen te doen of te koken. Vitaminesupplementen zijn dan de oplossing! Zij vullen je dagelijkse voeding op een uitgebalanceerde manier aan met die vitamines en mineralen die je nodig hebt om lekker in balans te blijven.

Bekijk producten

Mineralen

Mineralen zijn onmisbaar voor een goede gezondheid, maar ze komen slechts in kleine hoeveelheden voor in ons eten en drinken. Vooral voor bepaalde groepen mensen is een aanvulling op deze hoeveelheid wenselijk, bijvoorbeeld voor jongeren, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, vegetariërs en veganisten. Door je dagelijkse voeding aan te vullen met een mineralensupplement voel je je niet alleen fit, maar blijf je het ook!

Bekijk producten

Aminozuren

Aminozuren zijn essentieel voor het stofwisselingsproces, omdat ze zorgen voor het vervoer en de opslag van alle voedingsstoffen die we dagelijks binnenkrijgen. Er is geen garantie op de hoeveelheid en de kwaliteit van de aminozuren die in onze voedingsproducten zit, en dus liggen welvaartsziekten zoals diabetes, overgewicht en artrose op de loer. Dit is makkelijk te voorkomen door een aanvulling van aminozuren op je dagelijkse voeding. Bekijk het overzicht van supplementen in onze shop en kies welke het best bij je passen!

Bekijk producten

Preparaten

Heb je voor jezelf een bepaald doel gesteld, maar kun je het juiste supplement niet vinden? Neem dan eens een kijkje in onze shop bij de speciale preparaten. Hier vind je meerdere combinaties van natuurlijke ingredienten die je lichaam op verschillende specifieke gebieden ondersteuning kunnen geven. Een product dat helemaal voldoet aan jouw wensen!

Bekijk producten

Afslanken

Ligt die mooie bikini al op je te wachten, maar heb je voor je gevoel een paar kilootjes te veel? Of iets te lang een ongezond eetpatroon gehad en wil je nu de strijd aangaan met je overgewicht? Wat de reden ook is, hier is de oplossing! Deze supplementen helpen je om je streefgewicht te bereiken en te behouden. Laat die zomer dus maar komen!

Bekijk producten

Antioxidanten

Antioxidanten maken de vrije radicalen onschadelijk die onvermijdelijk in ons lichaam ontstaan door onder andere voeding en zonlicht. Om de schade aan je lichaam te beperken, kan je uit verschillende supplementen kiezen ter aanvulling op je dagelijkse voeding. Zo blijf je lekker gezond en vitaal!

Bekijk producten

Fyto kruiden

Al eeuwenlang zijn mensen bekend met de helende werking van de natuur. In de fytotherapie maken ze hier dankbaar gebruik van. Deze supplementen bevatten namelijk uitsluitend planten of delen van planten als actief ingrediënt. Dus of je nu last hebt van opvliegers, je wel wat extra weerstand kan gebruiken of juist je sterke botten wil behouden, met deze supplementen ondersteun je je lichaam op een gezonde en verantwoorde manier!

Bekijk producten

Producten