Tel 31 (0)73 - 54 75 574 | info@jpssupplements.com

Eiwitten voor je spieren

Lichaam in vorm

Trainen doe je met een doel: om spieren te kweken. In combinatie met de juiste voeding kom je dan al een heel eind. Maar zelfs de echte professionals redden het niet alleen met gezonde voeding. Ook zij vullen dit aan met supplementen om zo de spieropbouw te versnellen en hun lichaam helemaal in vorm te krijgen. Wil jij ook op een veilige en verantwoorde manier snel je doel bereiken? De supplementen van JPS Sport kunnen je daarbij helpen.

Whey Shake

Whey Shake is een eiwit shake met een mix van isolaat, hydrisolaat en een concentraat van eiwitten. Dit product wordt veelal gebruikt om aan de dagelijkse eiwitbehoefte te voldoen. Deze behoefte ligt bij sporters vaak hoger dan bij minder actieve mensen. Whey wordt snel door het lichaam opgenomen en is makkelijk verteerbaar. De shake is makkelijk te bereiden, zowel thuis als onderweg.

Een geschikte gebruiksmoment van de shake is tijdens het ontbijt. Het lichaam wordt dan snel weer voorzien van eiwitten welke het ’s nachts niet aanmaakt. Een ander goed moment is direct na de training. Je lichaam kan de eiwitten dan goed gebruiken voor het herstel van de spieren. Tijdens een dieet is de shake een goed en verantwoord tussendoortje om de honger te stillen. Ook is de Whey shake de perfecte basis voor een gezonde smoothie. Smaken zijn te vergelijken met een echte milkshake. Onze whey shake is gezoet met sucralose.

Uiteraard zijn er meerdere producten verkrijgbaar om het eiwit aan te vullen. Wilt u meer weten over deze producten neem dan contact met ons op.

Producten