Tel 31 (0)73 - 54 75 574 | info@jpssupplements.com

Verzendinformatie

 

Bezorgen

De kosten voor het bezorgen kan je te allen tijde terugvinden in het winkelwagentje. Zodra de bestelling bij ons verzonden is, ontvang je een e-mail met daarin een code. Met deze code kan je via internet de zending volgen.

 

Verzendkosten

Zendingen voor JPS Supplements naar Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk zijn GRATIS, vanaf € 50,00 (bij bestellingen tot € 50,00 berekenen we voor zending naar Nederland een bijdrage van € 5,25 in de verzendkosten en voor zendingen naar België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk een bijdrage van € 6,99). Verzendingen naar Denemarken, Italië, Oostenrijk, Spanje Verenigd Koninkrijk (UK) en Zweden berekenen we een bedrag van € 9,99. Wilt u JPS Supplements producten laten bezorgen naar een ander land als bovengenoemde neem dan contact op met info@jpssupplements.com

 

Levertijden

Bij JPS Supplements streven we er te allen tijde naar om bestellingen die we vóór 15:00 uur hebben ontvangen, dezelfde dag nog te verwerken en te versturen. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan ontvang je hierover tijdig bericht van ons.

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van het moment van bestellen en de actuele voorraad.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst die door het gewicht of door de omvang niet via de reguliere transporteur geleverd kan worden, word je daarvan door ons op de hoogte gesteld. De leveringstermijn van deze bestellingen kan langer zijn dan 1 tot 3 werkdagen.

Voor al het bovenstaande geldt dat de artikelen voorradig moeten zijn. Wanneer door jou bestelde artikelen niet voorradig zijn, wordt er contact met je opgenomen.

 

Transporteur

Wij verzenden onze pakketten via DHL of PostNL pakketdienst. Zij zorgen ervoor dat je de volgende dag je pakketje hebt. Zelfs als het België betreft, heb je de volgende dag je pakketje.

Als je je bestelling de volgende dag nog niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij traceren dan de zending voor jou. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je je bestelling z.s.m. in ontvangst kunt nemen.

logo-dhl